Co je to čokoláda? Základ Čokodortu

Úvod do světa čokolády

Čokoláda, to je pojem, který dokáže rozproudit krev v žilách každého milovníka sladkého. Historie tohoto temného pokladu sahá až do starověkých kultur, kde byla považována za nápoj bohů. Dnes je čokoláda symbolem pohody, slavností a nekonečné rozmanitosti chutí, které může nabídnout. A právě čokoláda je klenotem našeho Čokodortu – dortu, který je synonymem pro luxus, kvalitu a chuťovou dokonalost.
Ruční výroba čokolády pro Čokodort, od kakaových bobů až po čokoládu.

V oblasti zdravotních přínosů je čokoláda skutečným hrdinou. Obsahuje antioxidanty, které podporují srdce a zlepšují náladu. A Čokodort? Ten je tím nejlepším způsobem, jak si tyto benefity vychutnat – ve formě lahodného, bezlepkového a ručně vyráběného dortu, který si můžete objednat přímo z pohodlí vašeho domova.

Čokodort a jeho příchutě

Náš Čokodort přináší čokoládový zážitek na novou úroveň. Každá příchuť je unikátním mistrovským dílem, od tradičního Staročecha po exotický Kokos. Prozkoumejte naše bohaté portfolio a najděte svou oblíbenou příchuť.

Prozkoumejte příchutě:
Malý čokoládový Čokodort s bohatou ganachí a karamelovými hoblinami.
Výroba čokolády a Čokodortu

Výroba čokolády je umění, které vyžaduje preciznost a vášeň. Naše čokoláda pro Čokodort je pečlivě zpracována od kakaového bobu až po konečný produkt, zaručujíc objevování nových chuťových dimenzí. Vyzkoušejte Čokodort originál: Původní čokoládová klasika, bohatá ganache, bezlepkové potěšení, tradice z Poděbrad, luxusní dárkové balení.
Luxusní čokoládový Čokodort s bohatou ganachí a hoblinami.